Tuesday, December 23, 2008

COKE-EDISI REPLIKA BOTOL LAMA


Ketika anak2 & is3 saya sedang memesan makanan kat JJ Food Court, Sunway Pyramid, saya mencilokkan diri sekejap ke pasaraya Jusco berdekatan, semata-mata untuk mengintai rak minuman ringan. Tin-tin coke yang ada sama saja seperti di JJ Keramat AU. Tapi saya tertarik untuk "meghadiahkan kepada diri saya sendiri" botol coke replika zaman dolu2.

Edisi Botol Replika ni ada beberapa jenis. Setakat ini saya ada satu saja, beli pada 2007 yang lalu. Nak beli sekali gus terasa mahal.... Tetiba saja ada la pulak jual kat sini. Saya berperang dengan nafsu yang kuat untuk memiliki satu jenis lagi botol tersebut. Akhirnya saya mengalah & menyambar sebotol untuk dibawa pulang. Tak apalah, nanti saya skip beberapa meals kat office untuk menebus semula perasaan bersalah saya ketika itu......



(1) (2)












(3) (4)











(5) (6)


>>(1) hingga (3) - Pandangan sudut berbeza untuk botol baru.

>>(4) hingga (6) - Pandangan sudut berbeza untuk botol sediada.


2 comments:

AKO said...

unik nya botol2 tu uncle...
teruja aii tengok hehe... :p

kunadzri said...

takkan teruja jer retna... dapatkan satu di pasaran... hehe.. tp kena skip meal la pastu mcm uncle nih... sebotol tu reger dia Rm20. So kena skip lunch 4 kali... :))

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez