Tuesday, December 23, 2008

COKE-KOLEKSI TERHANGAT DIS. 2008

Hari Sabtu, 20 Disember 2008.

Dah lama benar saya tak ambil angin sambil window shopping kat Sunway Pyramid. Oleh kerana masing-masing nak tenangkan otak & tegangkan otot kami sekeluarga pun memanjakan diri kat sana lebihkurang separuh hari. Jalan sana, pusing sini, terasa nak singgah tengok coca-cola kat Giant Supermarket. Memang tak sia-sia...Sungguh teruja sekali bila melihat tin-tin coke yang belum ada lagi dalam koleksi saya. Kebanyakkannya dari luar negara. Harga berpatutan.

Jadi, tanpa banyak soal, terus saya beli...

*2 tin cherry flavour tin maroon
*1 tin cherry flavour tin merah
*2 tin diet coke cherry flavour,
*1 tin coca-cola light &
*2 tin coca-cola zero 007 Quantum of Solace

Entah siapalah agaknya yang akan habiskan isiannya nanti....

Pandangan depan & belakang. Coca-cola cherry yang no.2 dari kanan tu dah ada dalam koleksi, tapi saya beli juga sebagai spare...


Coca cola ZERO ZERO 7 (James Bond) Quantum of Solace. Product of Great Britain (330ml e)













Coca-cola ZERO biasa (yang ni saya beli kat Jaya Jusco, Keramat AU). Product of Hong Kong (330ml)












Coca-cola Cherry flavour. Tin nya berwarna maroon. Product of Great Britain (330ml e)












Diet Coke Cherry flavour (sugar free). Product of Great Britain (330ml e)












Coca-cola Light (No calorie). Product of Japan (350ml), featuring Sarah Jessica Parker (Sex and the City)

2 comments:

AKO said...

wah banyak nya koleksi baru...
suker tgk.. hehehe ;-)

kunadzri said...

sekali sekala keluar shopping... borong sakan la uncle...

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez